web creation software

CONTACT

INFORMATII & REZERVARI

INTREABA ORICE

Pentru detalii suplimentare, cereri de oferte sau rezervari
nu ezitati sa dati mail la contact@djlapetrecere.ro sau sunati la:

Intrebari adresate frecvent
  1.     Pentru ce zona geografica sunt valabile serviciile DJlaPetrecere.ro ? R: Serviciile de sonorizare si DJ prestate sunt valabile, de regula, exclusiv in Bucuresti si Ilfov.
  2.     Care este primul pas in demararea colaborarii cu DJlaPetrecere.ro ? R: Primul pas este reprezentat de contactul telefonic urmat de stabilirea unei intalniri in cadrul locatiei unde evenimentul va avea loc, pentru punerea la punct a detaliilor legate de amplasamentul echipamentelor in sala, in functie de dorinta clientilor si de spatiul aflat la dispozitie.
  3.     Cum se concretizeaza colaborarea cu DJlaPetrecere.ro ? R: Simplu. Concretizarea colaborarii si rezervarea definitiva a unei date pentru care ne sunt solicitate serviciile, se realizeaza prin semnarea contractulului de prestari de servicii acesta reprezentand baza colaborarii cu DJlaPetrecere.ro.
  4.     Care este valoarea avansului solicitat ? R: Avansul solicitat la momentul semnarii de contract este de 200 de lei. Restul sumei de plata din contract se achita in ziua evenimentului la finalul acestuia.
  5.     Mai exista alte costuri in afara de cele afisate ? R: Nu. Nu exista nici un alt cost in afara de cele afisate. Serviciile DJ-ului, transportul si montajul in locatie al echipamentelor, sunt incluse in tariful afisat al pachetelor prezentate.
  6.     Exista genuri muzical pe care nu le difuzati ? R: Nu. In cadrul petrecerilor sonorizate difuzam toate genurile si ritmurile muzicale care se doresc a fi auzite de catre clienti.
Adresa

Calea Rahovei 239
Sector 5
Bucuresti

Contact

Email: contact@djlapetrecere.ro                     
Telefon: 0768788228