website builder
DJ CRISTIAN NICULICI - DJ BOTEZ BUCURESTI

DJ MC Cristian Niculici

SONORIZARE DE EVENIMENTE IN BUCURESTI


Din 2006 sunt alaturi de cei care doresc ca prin intermediul muzicii sa aiba parte de clipe deosebite in cadrul evenimentelor speciale din viata lor si inca de la bun inceput trebuie sa stiti ca imi place sa realizez petreceri frumoase si voioase, in cadrul carora programul muzical sa fie pe placul tuturor celor prezenti si de unde la final invitatii sa plece cu zambetul pe buze, incantati de modul in care s-a desfasurat evenimentul per total. 

In anii de experienta capatati pana acum, pe parcursul a sute de evenimente unde am intretinut si animat atmosfera prin intermediul muzicii, am invatat ca inainte de toate, de la primul contact avut, trebuie sa-ti asculti clientul foarte bine, sa nu vorbesti niciodata peste el, sa retii ce isi doreste pentru evenimentul sau si sa-l rogi sa-ti repete ceea ce poate nu ai inteles. Sa nu ajungi sa generalizezi si sa crezi cumva ca le stii sau ca le-ai vazut pe toate si asta indiferent de cati ani de experienta ai in domeniu. Ca DJ, tot timpul ai de invatat ceva de la diferitii clienti pe care ii intalnesti, prin prisma gusturilor si preferintelor muzicale diferite ale acestora, pentru ca oamenii chiar asa si sunt, diferiti.


Muzica nu suna la fel pentru toata lumea. Gusturile muzicale individuale ale oamenilor sunt extrem de variate iar cele ale multimilor sunt exponential variate. 

DJ BOTEZ BUCURESTI - DJ CRISTIAN NICULICI

In calitate de DJ al evenimentului dumneavoastra sunt direct raspunzator de buna dispozitie si voia buna a invitatilor prezenti . Increderea acordata mie si abilitatii mele de a desfasura un program muzical exact asa cum l-ati dorit si imaginat anterior pentru evenimentul dumneavoastra, trebuie justificata de la inceput pana la sfarsit.
Nu este un lucru usor sa multumesti pe toata lumea, dar nici imposibil !

Adresa

Calea Rahovei 239
Sector 5
Bucuresti

Contact

Email: contact@djlapetrecere.ro                     
Telefon: 0768788228